wenkbrauwen lamineren

Wenkbrauw lamineren


Wenkbrauw lamineren, ‘fluffy brows’ of ‘brow lift’ is een techniek waarbij je wenkbrauw een voller en strakker of juist ‘fluffy’ effect krijgt. Of als je je wenkbrauwen een ‘lift’ wil geven. Je haartjes krijgen de juiste richting en worden met speciale lotions gefixeerd. Zo hou je 6-8 weken prachtige wenkbrauwen. In combinatie met wenkbrauwverf geef je je uiterlijk een heerlijke boost.

Wat is wenkbrauw lamineren?

Wenkbrauw lamineren is een snelle en nieuwe behandeling om je wenkbrauwen de perfecte vorm te geven. Met deze techniek plaatsen we de haartjes in de juiste richting en gebruiken een speciale lotion van een Nederlands kwaliteitsmerk. Het effect blijft 6-8 weken zichtbaar.

Voor wie is brow lifting geschikt?

Samen met jou, bepalen we of deze behandeling voor je geschikt is. Heb je stugge haartjes met een eigen wil? Of groeien ze de verkeerde kant op? Met de techniek wenkbrauw lamineren temmen we zelf de meest eigenwijze haartjes. De techniek is niet geschikt in een aantal situaties. Bijvoorbeeld als je dunne/korte haartjes hebt of last hebt van een specifieke aandoening (acne, zonnebrand, etc.) Je brow specialist inventariseert vooraf of de techniek geschikt voor je is en kan ook alternatieven aandragen.

Hoe werkt de browlift behandeling?

Een goede specialist neemt de tijd voor een intake en werkt hygiënisch. Vooraf wordt gekeken of je allergisch bent, je huid in tact is en of je wenkbrauwen passen bij de behandeling. Alles ok? Dan overleg je over de vorm en de gewenste kleur. Dan neem je plaats in de behandelstoel en voert de specialist de volgende handelingen uit:

wenkbrauwen reinigen met cleanser
aanbrengen van een ‘sealer’
kammen van de haartjes met een microborstel
aanbrengen lotion, kammen en daarna tweede laagje
film aanbrengen en 5-8 minuten laten intrekken
aanbrengen fixeerlotion en kammen
film aanbrengen en 5-8 minuten laten intrekken
eventueel kleuren met wenkbrauwverf
reinigen met make-up remover

Na behandeling

Je wil zo lang mogelijk plezier hebben van je wenkbrauwen. Dat doe je door niet aan je wenkbrauwen te zitten en ze ook niet tegen de groei in te kammen. Verder adviseren we om de eerste 24 uur na de behandeling de volgende activiteiten te vermijden:

je wenkbrauwen nat maken
sauna of zwembad
sporten (ivm transpireren)
gebruik wenkbrauw styling producten
gezichtsbehandelingen


Welke specialist?

Wees lief voor je wenkbrauwen en kies je specialist met zorg. Controleer daarom eerst hoe professioneel de behandelaar is. Hoe je dat ziet? Werken ze met kwalitatieve producten (uit de EU), hoeveel ervaring heeft de stylist en is de werkomgeving hygiënisch? Laat je nooit behandelen op een zolderkamer,Niemand wil immers rondlopen met een ontstoken ramp boven de ogen.

Meer weten over wenkbrauw lamineren?

Wil je eens met een ervaren wenkbrauw stylist praten? Bel of app Claudia van Be sparkly. Stuur haar een foto van je huidige wenkbrauwen of de wenkbrauwen van je dromen. Ze geeft je advies of maakt een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Haar werk zien? Check instagram.


 altijd een afspraak met de specialist


Bij NEDA salon geloven we in kwaliteit. We doen er alles aan om jou blij te maken met je nieuwe wenkbrauwen. Dat merk je, omdat we alle tijd nemen voor je behandeling. We werken alleen op afspraak. Dus in onze salon geen klanten die nerveus staan te wachten op hun beurt. Ook werken we niet met beginnende stylisten of stagiairs. Je bent altijd verzekerd van de ervaren brow specialist Neda. Ze geeft je graag advies bij het kiezen van de vorm en de behandeling die het beste bij jou past.

122283476_1310984905917568_773123628875459478_o-1024x1024
Brow-Lamination-after
brow-lamination-set
Claudia-Odey-brow-lamination-before-and-after-3-copy-scaled
FBA8197D-D846-4DB8-8F63-7FB037F73D2E


 

 Prijs:

wenkbrauwen lamineren                                   45mins                €45

wenkbrauwen lamineren + verven                1 uur                      €55