HIFU Behandeling

HIFU behandeling
HIFU is de nieuwste trend op beauty gebied. Met HIFU is het liften van de hals, gelaat en decolleté relatief eenvoudig uit te voeren. Er is nauwelijks hersteltijd en de behandeling wordt over het algemeen goed verdragen

Wat is een HIFU behandeling?
HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is een behandeling op basis van geluidsgolven. De energie die vrijkomt tijdens deze behandeling zorgt ervoor dat er warmte in de diepere huidlagen ontstaat. Bij het herstelproces dat hierna optreedt wordt de collageenaanmaak gestimuleerd. De huid wordt door dit collageen krachtiger en steviger en krijgt zijn elasticiteit weer terug.
Het proces van collageenvorming neemt ongeveer 3 maanden in beslag, zodat de huid langzaamaan verstrakt. Het resultaat komt daarom op een natuurlijke wijze tot stand. Uw omgeving zal opmerken dat u er jonger en frisser uitziet zonder dat dit kunstmatig overkomt.


Waarom zou ik voor een HIFU behandeling kiezen?
HIFU is een makkelijk toe te passen behandelmethode en heeft nauwelijks bijwerkingen. Het is daarom goed uit te voeren zonder dat het in uw omgeving opvalt dat u behandeld bent. Vooral voor mensen die liever geen fillers willen of die een facelift een stap te ver vinden is HIFU ideaal. Daarnaast is het een uitstekende behandeling als aanvulling op injectable behandelingen.
HIFU is ook uitermate geschikt om de ouder wordende huid te verstevigen. Door de HIFU behandeling kan de huid op een natuurlijke manier gelift en verstevigd worden.
Overigens is de huidverstrakking die met HIFU verkregen kan worden, uitstekend te combineren met Profhilo: de filler op basis van zuiver hyaluronzuur die eveneens de huid verstevigt.


Facelift-before-after-oblique-1
hifuba3-1
f7d2fd5978ef794f683d5512063643cf
Hifu+5
Hifu+3

HIFU huidverjonging - gezicht incl. intake

  

  • Neusplooi                                                       45 min       €169
  • Wenkbrauwen                                               45 min       €189
  • Kaaklijn                                                            45 min       €210
  • Onderkin                                                          45 min       €210
  • Hals                                                                     45 min      €239
  • Gebied onder ogen en kraaienpootjes 45 min      €289
  • Kaaklijn en onderkin                                    1 u               €299
  • Wangen                                                             45 min       €310
  • Hele gezicht                                                    1 u                €799
  • Hele gezicht en onderkin                           1 u 15 min  €999

HIFU behandelopties
Kaaklijnen verstrakken Neuslippenplooi (plooien tussen neus en mondhoeken)Slappe oogledenWenkbrauwliftDubbele kinDoorzakkende halsFijne lijntjes en rimpelsOngelijkmatige teint of textuur van de huidGrote poriënVerstrakken van buik en bovenarmen


Is een HIFU behandeling veilig?
Goed uitgevoerd is een HIFU behandeling erg veilig. Er is nauwelijks tot geen hersteltijd en complicaties zijn zeldzaam, mits de behandeling deskundig is uitgevoerd.
HIFU is daarom een behandeling die onder andere door de FDA is goedgekeurd. Deze manier van behandelen wordt al meer dan 50 jaar veilig en doeltreffend toegepast. Er is veel onderzoek naar verricht waaruit de veiligheid is gebleken.