Oxygen HydraFacial

Hydrodermabrasie behandeling

Heeft u last van rimpeltjes, een onzuivere of matte huid, huidveroudering, droge of schilferige huid, vet of ruwe huid, oppervlakkige grove poriën of een futloze huid? ​Dan is een Hydrodermabrasie behandeling een uitstekende oplossing.

Sinds kort beschikken we bij NEDA Salon schoonheidssalon te Soest over de aller nieuwste behandelmethode op het gebied van huidverbetering welke sterk in opkomst is, namelijk: De Hydrodermabrasie behandeling. Hydrodermabrasie is de opvolger van Microdermabrasie

Hydrodermabrasie, ook wel Aqua-derma genoemd, is een diepgaande reiniging en voeding van de huid. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestanddelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat.


Hydrodermabrasie hoe werkt dat:

Hydrodermabrasie heeft een 4-voudige werking namelijk:


 • Reiniging & Extractie: Onder vacuüm wordt met de speciale vloeistoffen de huid diep gereinigd en vind sebum/talg extractie van comedonen en poriën plaats. Vuil en sebum worden afgevoerd in de opvangcontainer
 • Exfoliatie & Peeling: met hydro-dermabrasie wordt de huid geëxfolieerd m.b.v. van speciale vloeistoffen (AHA en BHA oplossingen). Dode huidcellen worden verwijderd en afgevoerd in de opvangcontainer
 • Hydrateren & Kalmeren : infusie van hyaluronzuur met toevoegingen zorgt voor intensieve hydratatie en kalmeert de huid
 • Insluizen / Voeden: Met Hydro-Dermabrasie worden ook direct serums en werkstoffen in de huid gesluisd. Bovendien zorgt de vacuüm-massage voor verhoogde doorbloeding en lymphatische activiteit waardoor stoffen sneller en beter worden opgenomen


Deze behandeling is uniek omdat het de huid hydrateert tijdens de dermabrasie. Geen enkele andere dermabrasie behandeling kan dit.


Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid in tegenstelling tot traditionele Microdermabrasie en het laat geen kleine korreltjes (aluminiumoxide) achter op de huid.Welke resultaten mag u na een Hydrodermabrasie behandeling verwachten:


 • Zichtbare vermindering van lijntjes en rimpeltjes.
 • Verbetering van acné en acnélittekens.
 • Algemene verbetering van de huidconditie.
 • Optimale hydratatie van de huid en een verfijnde huidtextuur.Hydrodermabrasie behandeling bestaat uit:


  DUBBELE REINIGING

  >HUID ANALYSE

  >HYRADERMABRISIE

  >RF BEHANDELING

  >HIGH FREQUENCY BEHANDELING

  >HYDRATEREND

  >BLADMASKER

  >COLD GLOBE

  >FACE MASSAGE

  LED LICHT THERAPIE

  AFWERKINGSPRODUCTEN


  Hydrodermabrasie Deluxe behandeling bestaat uit:


  UltiemeDeluxe Hydrafacial 


  Welke diensten zijn inbegrepen in de huidbehandelingssessie voor reiniging en collageenvorming?

   

  ♦ ♦ Dermaf (huid scrubber)

  Om huidrimpels en vroegtijdige veroudering te verwijderen, heeft Dermaf het vermogen om dode huidcellen te regenereren en de ademhaling te verhogen.Bijna iedereen is op zoek naar een oplossing om de huid op te fleuren.

  Een van de belangrijkste kenmerken van deze serie is om de huid witter en lichter te maken, maar desondanks je huid probleemloos op te frissen.

   

  ♦ ♦ Koude hamer

  Koude hamer is een veilige en gemakkelijkere manier om open huidporiën te verkleinen en heeft positieve effecten op het verwijderen van oneffenheden en het reinigen van open huidporiën.

  Ook nemen de spataderen die ontstaan ​​door langdurig staan ​​af ondanks de ijshamer.Maak de donkere kringen rond de ogen lichter met een koude hamer.

  En geniet van een mooie huid zonder gevoeligheid en roodheid. Koude hamer heeft een zeer hoge efficiëntie en toepassing om huidontstekingen te verlichten en ook om roodheid veroorzaakt door hitte en zonlicht te verwijderen.

   

  ♦♦ Ultrasoon apparaat

  Dermaf (ultrasoon) is een uniek en buitengewoon apparaat voor het versterken van de bloedcirculatie en het metabolisme, dat 1 tot 3 miljoen pulsen per seconde afgeeft aan het doelgebied.

  Het veroorzaakt de vermindering van vet en rimpels in het gezicht, deze trillingen veroorzaken de bloedcirculatie, zelfs van deze geweldige groep kun je hoogwaardige crèmes en serums op de huid aanbrengen.

  Hij bracht het over en kreeg er een positief resultaat van.

   

  ♦♦ bio microstroom

  die de fijne lijntjes rond de ogen vult en naast al deze functies,

  Dit apparaat met twee kleine series die erop zijn aangesloten, heeft het effect van het verzachten en strakker maken van de huid en heeft een effectief effect op de helderheid van de huid en rond de ogen.

  Deze prachtige categorie reinigt niet alleen de huid volledig, maar verhoogt ook de bloedcirculatie en stimuleert de aanmaak van collageen onder de huid.

   

   

  ♦ Microderm

  Het verhoogt de doorbloeding en stimuleert de collageenproductie.Deze geweldige bundel exfolieert de huid en

  Het verwijdert onzuiverheden en verontreinigde stoffen op de huid.Deze veelgebruikte categorie is ook een van de categorieën hydrofaciale apparaten.

  Het stelt klanten en consumenten in staat om gemakkelijker en probleemloos toegang te krijgen tot de uitstraling en verjonging van uw huid.

   

  ♦♦ RF multipolaire:

   

  Multipolaire RF injecteert thermische energie en warmte in het weefsel en de cellen onder de huid om de collageenproductie te stimuleren en de bloedcirculatie te verbeteren.

  Het oppervlak van de huid koelt af en draagt ​​bij aan de lift en stevigheid. 

   

  Gouden gezichtsmasker:

  Het heeft collageen opbouwende eigenschappen en houdt de huid jong en voorkomt rimpels en vroegtijdige veroudering van de huid. Door de flexibiliteit van de huid te vergroten, verhoogt het de bloedcirculatie in de huid en maakt het helder en verfrissend. Met de juiste exfoliatie verheldert het de huid en herstelt en regenereert het de huid.

   

  ♦♦ LED-lichttherapie

  Deze LED-behandeling heeft het vermogen om te verfrissen en te verjongen. LED-kleuren, waaronder blauw,

  Het is rood, groen, geel, wit, turkoois en paars. Ze hebben verschillende eigenschappen en voordelen. Maak met ons kennis met deze 8 veelgebruikte kleuren. (Voor elke persoon wordt het licht geselecteerd op basis van de behandeling)

  blauwe kleur

  Het blauwe licht van de LED verwijdert bacteriën en huidvlekken op het huidoppervlak, waardoor acne op het gezicht wordt verwijderd.

  En ze kunnen worden voorkomen zonder medicijnen te gebruiken.Blauw licht vermindert huidontsteking en voorkomt overtollig huidvet.

  rode kleur

  Zoals de naam al doet vermoeden, verhoogt rood licht de bloedcirculatie en stimuleert het de aanmaak van collageen onder het huidoppervlak.Collageen is zeer effectief voor huidweefsel en cellen.

  Wanneer het huidoppervlak collageen begint te produceren, verdwijnen rimpels en puistjes.

  geel

  Het gele LED-licht van het apparaat is de beste en meest geschikte manier om roodheid van de huid te elimineren.

  Dit mooie en aantrekkelijke licht voorziet de huidcellen van zuurstof en voorkomt op verrassende wijze vroegtijdige veroudering.

  groen licht

  Groen licht is de beste behandeling voor een gevoelige en gevoelige huid, het wordt ook beschouwd als een uitstekende witmaker zonder het gebruik van schadelijke producten en bijwerkingen.

  Dit kleurrijke licht dringt door de lagen van de huid, wat zorgt voor de aanmaak en aanmaak van nieuwe cellen, waardoor huidrimpels verminderen.

  Turkoois licht

  Deze kleur, die tegenwoordig veel wordt gebruikt door mensen, cyaanlicht veroorzaakt het metabolisme van huidcellen.

  Dit heldere licht verhoogt de activiteit van cellen en de stimulatie van collageen, het verhoogt ook de natuurlijke oliën van de huid en helpt bij de opbouw van cellen.

  Paars

  Dit sfeervolle licht heeft een significant effect op het verwijderen en herstellen van acne en huidvlekjes.Door het gebruik van dit licht maakt het een einde aan puistjes en puistjes.

  En het geeft uw dierbaren een heldere huid zonder vlekken.

  witte kleur

  Witte kleur verstevigt de huid en zwakke cellen.Dit licht verstrakt en lift de huid en verwijdert de losse en verslapte huid en verstevigt deze.

  Daarnaast geeft dit licht veel ontspanning met veel voordelen voor de huid.

   

  ♦♦ Hydroderma behandeling:

   

  hydroderma bij acne en huidveroudering

  1. Hoogfrequente elektrotherapie is een belangrijk hulpmiddel bij schoonheidsbehandelingen. Door een glazen elektrodebuis wordt een hoogfrequente stroom opgewekt. Deze stroom heeft direct contact met het huidoppervlak, wat uiteindelijk resulteert in unieke therapeutische effecten.
  2. Dit apparaat produceert ozon voor sterilisatie, wat helpt bij het genezen van wonden en het voorkomen van poriën.
  3. Het is gerelateerd aan de meest oppervlakkige laag van de huid en heeft de functies van hydratatie, opname van stoffen en acnecontrole.
  4. Hoogfrequente elektroden hebben argon- of neongas, dat, wanneer het wordt gestimuleerd, de bloedstroom versnelt, het metabolisme verbetert en oppervlakteafscheidingen van de huid reguleert.
  5. Het draagbare hoogfrequente apparaat heeft een antibacteriële functie en helpt ook bij het voorkomen van diepe lijnen.


  Waarde €150 

  Aanbieding €80 

  (BESPAAR €70)   Belangrijk om te weten:

  De Hydrodermabrasie behandeling mag niet worden uitgevoerd bij:


  • Huidbeschadiging zoals eczeem, zonverbranding, huidontsteking
  • Psoriasis
  • Vitamine A medicatie (Isotretinoine)
  • Rosacea
  • Huidkanker
  • Zeer actieve acne
  • Herpes infecties als bijvoorbeeld koortslip
  • Actinische keratose
  • In de zomer voeren wij deze behandeling niet uit, dit i.v.m kans op pigmentvorming.


  Ga na een Hydrodermabrasie behandeling niet in de felle zon zitten. Daarnaast is het beter om de eerste week na een behandeling niet te gaan zwemmen in chloorwater.


  Omdat jouw huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor UV-straling is het belangrijk om dagelijks een dagcreme met UV-bescherming (SPF) te gebruiken. Hier adviseren wij je graag over in de salon.