Cavitatie behandeling
IMG_0031[2922]
IMG_0032[2923]
IMG_0033[2924]

Cavitatie behandeling: Plaatselijk afvallen in combinatie met huidverstrakking


Cavitatie behandeling: plaatselijk afvallen. Ben je te zwaar en kom je maar niet aan afslanken toe? Heb je een dieet gevolgd en kom je maar niet van je iets te dikke buikje af? Wil jij straks in je jurkje passen maar zijn je benen te zwaar ? Tegenwoordig hoeft dat geen probleem meer te zijn. “Liposuctie zonder naalden” wordt het genoemd: Cavitatie behandeling. Door middel van ultrasone golven kun je bepalen waar je pijnloos wilt afvallen en centimeters kwijt wilt raken.

Neda Salon heeft nu de nieuwste methode , niet alleen vet verliezen, maar ook de huid verstrakken. Bij deze nieuwe RF techniek wordt door middel van RF een samentrekking van het bindweefsel en een versoepeling van de opperhuid teweeg gebracht. Door eerst RF toe te passen wordt de huid eerst strakker, waardoor er na de cavitatie ( liposuctie zonder naalden) geen slappe huid overblijft. De huidverstrakkingsmethode kan op het hele lichaam worden toegepast.

o.a. :
– Verslapte buik na zwangerschap
– Ouder wordende huid in het gezicht of de nek of decolleté
– Verslapte huid van de armen

WERKING VAN DE CAVITATIE BEHANDELING


Door bijvoorbeeld te weinig beweging of langdurige opslag van vet, raakt het vet in de vetcellen verhard. De deurtjes van de vetcellen raken verkleefd, waardoor het vet niet meer uit de vetcel kan. Diëten of sporten geeft geen verbetering. De radiogolven uit het cavitatieapparaat zorgen ervoor dat de kleine vetdeeltjes langs elkaar worden heen bewogen, hierdoor wordt het vet weer zacht en vloeibaar, en worden de deurtjes geopend van de vetcellen, waardoor het vet op natuurlijke wijze kan worden afgevoerd via ons spijsvertserings- en lymfesysteem.


HOE VERLOOPT EEN CAVITATIE BEHANDELING?


Afhankelijk van de aard van het probleem zullen wij je een behandelkuur of behandeling adviseren. Wij zijn speciaal opgeleid om te kunnen werken met de lipo-cavitatieapparatuur en kunnen je deskundig adviseren. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de klachten en de doelen die je voor jezelf stelt. Het gemiddelde ligt rond de 5 à 7 behandelingen, maar het eerste zichtbare resultaat is vaak al na enkele behandelingen merkbaar. De frequentie is doorgaans één behandeling per week.

Aangezien het lichaam de vetafvoer goed moet kunnen verwerken, gaat het niet om grote hoeveelheden maar om kleine lokale vetophopingen.


Hierbij kun je denken aan de volgende zones:

De lovehandles
Buikgebied
Billen
Randje onder de bh
Binnenkant dijen
Knieën
Achter- of bovenkant armen
Onderkin


Vanaf nu is het dus mogelijk om zonder chirurgie vetrolletjes definitief te verwijderen. De behandelingen zijn veilig, pijnloos en vergen geen herstelperiode. Met deze veilige techniek kan de omvang van je buik, billen, benen na 6 behandelingen al met 12 – 15 centimeter zijn afgenomen! Bepaal nu zelf hoeveel centimeters je kwijt wilt raken op elke plek van je lijf. Ook de kin/kaaklijn, bovenarmen en de bekende “BH bandjes” kunnen worden verminderd als je vindt dat daar te veel vet zit. Vanaf 75 euro per behandeling kun je weer trots zijn op je silhouet of kaaklijn. Voor zowel mannen als vrouwen is dit een veilige en ideale manier om plaatselijk af te vallen! Heb je andere probleemzones? Vraag naar de mogelijkheden.


WAT IS CAVITATIE?
Cavitatie behandeling Noordwijk. Cavitatie met de Derma cavitatie is een methode om door middel van geluids- en drukgolven de vetcellen af te breken. De behandelkop, die op de huid geplaatst wordt, geeft geluidsgolven af. Door deze geluidsgolven wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht. Hierdoor ontstaan er luchtbelletjes die druk uitoefenen op de wanden van de vetcellen waardoor deze breken. Zowel het vrijgekomen vet als de celwand wordt door het lichaam zelf afgebroken en op een natuurlijke lichaamseigen manier afgevoerd.


VOOR DE BEHANDELING
Voordat met de behandeling gestart wordt vindt een intakegesprek plaats. Hoewel de behandeling zelf ongevaarlijk is, kunnen we alleen mensen behandelen die gezond zijn. Tijdens de intake kijken we of cavitatie de juiste behandeling is voor uw “probleem”, wordt de behandeling uitgelegd en worden de contra-indicaties met u doorgenomen. Voor de behandeling is het aan te raden veel water te drinken, i.v.m. de afvoer van de vetten via het lymfesysteem.


TIJDENS DE BEHANDELING
De te behandelen zône(s) worden op het lichaam afgetekend en met speciale gel ingesmeerd ter geleiding van de ultrasone golven. Het handstuk wordt langzaam over het te behandelen oppervlak bewogen terwijl de behandelkop ultrasone golven afgeeft. Je voelt geen pijn tijdens de behandeling. Een behandeling duurt in totaal ongeveer 30 minuten (per zône), die u één keer per week of twee weken ondergaat. Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag. Een cavitatiekuur bestaat in de meeste gevallen uit maximaal 6 behandelingen.


NA DE BEHANDELING
Kunt u het beste minimaal 2 liter water drinken.
Een halve citroen uitknijpen in 2 glazen water, 1 maal daags.
Eventueel pure groene thee drinken, i.v.m. de afvoer van de afvalstoffen.


NEDA salon BEHANDELT U VEILIG EN ZONDER BIJWERKINGEN
Afvallen Noordwijk. Het wegaasmelten van plaatselijk vet, plaatselijk afvallen is razend populair aan het worden. Als iets populair wordt wil iedereen er een graantje van meepikken, wat “klonen”, kopieergedrag en slechte ervaringen met zich meebrengt. Neda salon werkt uitsluitend met VEILIGE cavitatieapparatuur, die resultaat geeft zonder bijwerkingen, bijgeluidjes, klachten of risico’s. Kijk bij contact hoe je snel contact met ons op kunt nemen voor een gratis vrijblijvende intake of om nu meteen te beginnen.Prizen :

Huidverstrakkingsbehandeling lichaam /RF lifting                                                per zone        € 110

Cavitatie (Liposuctie zonder naalden),                                       per zone per behandeling       € 75
VOOR MEER INFORMATIE:  WHATSAPP NAAR: 0640890585