IPL behandeling

IPL

IPL

Heb je last van pigmentvlekken of roodheid in je gezicht of op je lichaam? Bij NEDA behandelen huidtherapeuten verschillende huidproblemen en/of -onregelmatigheden effectief door middel van IPL (Intense Pulsed Light). Een IPL-behandeling is een techniek waarbij licht door de rode kleurstof in het vat en/of door het pigment van een pigmentvlek geabsorbeerd wordt. De warmte die hierbij vrijkomt, breekt het vaatje en/of pigment af. Ons natuurlijk afvoersysteem voert dit vervolgens af.


Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend consult. Een huidtherapeut kijkt dan samen met je of een IPL-behandeling geschikt is. Je kunt ons bereiken op: 0640890585IPL behandeling voor huidonregelmatigheden
Naarmate we ouder worden ontstaan er vaak ontsierende huidonregelmatigheden, zoals steelwratjes en goedaardige verhevenheden. Maar ook als we jong zijn, kunnen er onregelmatigheden zoals gerstekorrels voorkomen. IPL is een uiterst geschikte behandeling voor het verwijderen van verschillende huidonregelmatigheden.


pris per behandeling : €75


IPL behandeling voor pigment
Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan je haren, de iris van je oog en je huid. Tegenwoordig wordt pigment ook wel gezien als de nieuwe rimpel, steeds meer mensen ervaren dit als huidveroudering. De huidtherapeuten van Neda salon kunnen pigmentvlekken makkelijk en veilig behandelen met een IPL-behandeling.


pris per behandeling : €110


IPL behandeling voor roodheid gezicht
Roodheid, ook wel erytheem genoemd, is iets waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen. Rode wangetjes worden vaak beschouwd als een teken van gezondheid. Maar roodheid kan ook vormen aannemen waar we vaak niet zo blij mee zijn. Een IPL-behandeling kan voor uw roodheid uitkomst bieden.

Ook voor het verminderen van striae (door spanning gescheurde onderhuidse bindweefsel) behandelen de huidtherapeuten middels IPL.


pris per behandeling : €90