RF behandeling

RF(Radiofrequentie)

behandeling


Als u de tekenen van veroudering wilt tegengaan en een huid wenst die er gladder, strakker en frisser uitziet en aanvoelt dan is deze behandeling beslist voor u.  Er is geen beperking qua leeftijd of huidtype

De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk biologisch proces maar ook door bijvoorbeeld levensstijl of zonlicht. In de loop van de jaren verliezen we steeds een beetje van ons natuurlijke collageen.  Vanaf de leeftijd van 25 jaar maakt de huid geleidelijk minder collageen aan, wat het ontstaan van rimpels en een verslapte huid tot gevolg heeft. Tijdens de menopauze zal dit proces drastisch versnellen. Bij een jonge huid worden Fibroblasten (cellen die elastine en collageen aanmaken) nog iedere 21-28 dagen vernieuwd, maar naarmate men ouder wordt vindt dit nog slechts iedere 40-45 dagen plaats. Collageen en elastine zorgen ervoor dat de huid stevig en veerkrachtig is. De huid verliest haar soepelheid.

Met de RF-behandeling kan dit proces worden tegen gegaan door middel van pulsen die de huid binnendringen.   
Deze onzichtbare pulsen brengen in de huid een intensieve verwarming te weeg. De temperatuurstijging die in het huidweefsel optreedt, veroorzaakt een samentrekking van het aanwezige collageen. De fybroblasten worden hierdoor geactiveerd nieuw collageen en elastine aan te maken. Het effect hiervan is een verstrakking van de huid. Vanaf de eerste behandeling is er al een huidverbetering zichtbaar.

Omschrijving behandeling


Eerst wordt uw huid grondig gereinigd met een ultrasonische reiniger en reiniging op zeezoutbasis. Na de reiniging zal er ultrasone gel worden aangebracht op het te behandelen gebied. Vervolgens wordt het multipolar RF kopje op de huid geplaatst en kan de behandeling beginnen. De RF pulsen kunnen als warmte en soms licht prikkelend worden ervaren. Het is mogelijk dat er tijdelijk na de behandeling een lichte roodheid en warm gevoel op de huid waarneembaar zijn. Na de RF behandeling zal er nog een verzorgende crème of serum aangebracht worden.

Afhankelijk van de conditie van uw huid bestaat een kuur uit gemiddeld 4 tot 10 behandelingen. Voor het beste resultaat en optimale huidverjonging adviseren wij een kuur waarbij u 1x per week een behandeling ondergaat. Om het behaalde resultaat te behouden en huidveroudering af te remmen is het aan te bevelen eens per maand de behandeling te herhalen.

 

Bij bijna alle cliënten is er al na de eerste behandeling al resultaat. Resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon.

Radiofrequentie-behandelingen werden klinisch getest en hebben reeds bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een jongere huid. 


Contra indicatie: Bij beschadigingen aan het huidoppervlak (dermatitis, eczeem, verwondingen, ontstekingen en dergelijke), metalen lichaamsimplantaten of een cardiostimulator, en voor zwangere vrouwen, bij gebruik van antibiotica.  


Prijzen

RF behandeling (gezicht)                                                                                    € 105,00 Nu voor € 79,-

RF behandeling hals                                                                                             € 90 nu voor € 67,50

RF behandeling + Ultrasound(incl. hyaluron gelaat 50 minuten)    € 100,00 / incl. hals € 120,00 (75 min)

RF behandeling + Microdermabrasie 60 minuten                                   € 100,00 / incl. hals € 120,00 (75 min)