Over Salon

Over NEDA Beauty Salon en Academie

Goed gevoel
Wij begrijpen dat mensen die tevreden zijn over hun uiterlijk een beter gevoel over zichzelf hebben. Een bezoek aan NEDA Hair & beauty is een bijzondere ervaring, die bijdraagt aan het goede gevoel van jou als klant, dat is onze missie.

Personalisering
Klanten van NEDA Hair & beauty verdienen speciale aandacht. Bij elke behandeling inventariseren wij dan ook eerst uitgebreid je wensen. Deze inventarisatie staat aan de basis van een advies op maat met betrekking tot jouw kapsel, haarkleur en bijpassende styling- en verzorgingsproducten . Ben je vaste klant, dan profiteer je van extra voordeel met de haarpuntenpas.

Expertise
Dankzij ons uitgebreide opleidingsprogramma ben je bij NEDA Hair & beautyverzekerd van gepassioneerde haarstylisten en Beautyspecialsten en nagelstijlist. Experts die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haartrends en haarmode Nagels,en huid . De haar en gezicht producten beste merken, en de nieuwste knip- en kleurtechnieken en Huidverbetering - Huidverjonging onderstrepen het hoge niveau van onze salon.

Prestatie
Doordat onze medewerkers volgens een vaste formule werken, weet je bij NEDA Hair & beauty precies waar je aan toe bent. Naast een persoonlijk advies en vakkundige behandeling, kun je ook rekenen op heldere prijsafspraken. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over je behandeling, dan horen wij het graag. Wij vinden altijd een passende oplossing. Want bij NEDA Hair & beauty zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen.


Over NEDA Academie

CRKBO geregistreerd

NEDA Academie staat geregistreerd in het CRKBO register.

Een registratie in dit register betekent dat een onderwijsinstelling regelmatig wordt gecontroleerd en beoordeeld op alle onderdelen waaraan een beroepsopleiding moet voldoen. Gekeken wordt naar de kwaliteit van de opleiding, maar ook naar de transparantie van de informatie en de verwachting van onze cursisten.

Wij als NEDA academie vinden het enorm belangrijk om als kappersopleiding bij deze instelling geregistreerd te staan. Het CRKBO controleert namelijk alle onderdelen waar wij voor staan. Duidelijkheid, servicegerichtheid en technische kwaliteiten.

Het geeft ons de zekerheid dat we aan de maatstaven van een professionele beroepsopleiding voldoen.

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

CRKBO regesteratie nummer :  951994