wenkbrauwen extension

Het eerste wenkbrauwextensions salon in netherlands


wenkbrauwextensions behandeling?


Wenkbrauwen helpen onze ogen schoon en helder te houden en kunnen ons helpen communiceren. Ze helpen ook om het uiterlijk van onze gezichten te bepalen. En net zoals de lichamen van mensen in alle vormen, kleuren en maten komen, zo ook wenkbrauwen.

Er zijn een aanzienlijk aantal factoren die het uiterlijk van uw wenkbrauwen kunnen beïnvloeden. Wenkbrauwhaaruitval kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door bepaalde medische aandoeningen en medicijnen.

Hoewel het uiterlijk van ideale wenkbrauwen varieert, is een populaire look die van volle, goed gedefinieerde wenkbrauwen. Wenkbrauwextensions zijn een manier om het uiterlijk van wenkbrauwen te benadrukken.

Lees verder om meer te weten te komen over wenkbrauwverlengingen, hoe ze worden aangebracht en meer.



Wenkbrauwextensions zijn lokken van nerts of synthetisch haar die rechtstreeks op uw wenkbrauwhaartjes en op de huid rond de wenkbrauwen worden gelijmd. Dit wordt gedaan met behulp van chirurgische lijm.Veel schoonheidsliefhebbers schrijven nu over de procedure omdat meer mensen ervoor kiezen om hun wenkbrauwen te verbeteren met behulp van deze procedure. Een groeiend aantal salons biedt wenkbrauwextensions aan.


Werkwijze wenkbrauw extensions
De meeste mensen laten wenkbrauwextensions aanbrengen in een salon door een schoonheidsspecialiste. Volgens websites van schoonheidssalons worden wenkbrauwextensies streng voor streng aangebracht. Sommige schoonheidsliefhebbers passen thuis wenkbrauwverlengingen toe met behulp van applicatiekits.

Omdat de procedure tijdrovend is en moeilijk uit te voeren bij jezelf, tenzij je ervaring hebt, laten we eens kijken hoe het wordt uitgevoerd in een salon.


Stap voor stap

  1. Uw leverancier zal u helpen beslissen wat voor soort wenkbrauwextensies u wilt: natuurlijke nertsvezels of synthetisch.
  2.  De kleur van je wenkbrauwhaar wordt afgestemd op je extensions.
  3. Daarna wordt uw gezicht voorzichtig gewassen en gedroogd.
  4. Vervolgens worden de wenkbrauwen in de gewenste vorm geëpileerd en licht omlijnd met een wenkbrauwpotlood.
  5. Individuele wenkbrauwverlengingsstrengen worden één voor één aangebracht met een pincet. Elke streng wordt ondergedompeld in lijm voordat deze op de huid of in sommige gevallen op bestaande haren wordt aangebracht.

    Afhankelijk van hoeveel wenkbrauwextensions u nodig heeft, kan het hele aanvraagproces 30 minuten tot een uur of langer duren.



Hoe lang gaan wenkbrauwextensions mee?


U kunt verwachten dat uw wenkbrauwextensions na 5 tot 14 dagen vanzelf uitvallen als ze op de huid worden geplakt. Ze gaan een paar weken mee als ze op je natuurlijke wenkbrauwharen worden geplakt.


De voordelen van wenkbrauwextensions
Vergeleken met andere soorten wenkbrauwverbeterende procedures, waaronder microblading, zijn wenkbrauwverlengingen niet-invasief.

Het is echter belangrijk op te merken dat de procedure niet is bestudeerd door cosmetische onderzoekers.

Anekdotische rapporten vermelden verschillende voordelen die wenkbrauwverlengingen


hebben ten opzichte van andere procedures:

-weinig kans op bijwerkingen
-weinig tot geen ongemak
-goedkoper dan andere alternatieven (naast, in sommige gevallen, make-up)
-relatief snelle applicatietijd
-geen hersteltijd


Voorzorgsmaatregelen voor wenkbrauwextensions
Over het algemeen zijn wenkbrauwverlengingen een eenvoudige en niet-invasieve procedure. Toch zijn er, zoals bij de meeste cosmetische ingrepen, enkele voorzorgsmaatregelen waarmee u rekening moet houden:

Zorg ervoor dat uw wenkbrauwextensions 24 uur lang niet nat worden.
Raak uw wenkbrauwextensions niet aan. Hierdoor kunnen ze sneller uitvallen.
Wenkbrauwextensions zijn niet permanent.
Als je het uiterlijk dat ze creëren wilt behouden, moet je elke 1 tot 2 weken nieuwe extensions krijgen - en dat kan een aanzienlijke hoeveelheid tijd en geld kosten.



Wenkbrauwextensions:     voor en na
Als u geen wenkbrauwen, ongelijke wenkbrauwen of dunne wenkbrauwen heeft, kunnen wenkbrauwverlengingen helpen om een vollere, gezondere uitstraling te geven. Hier zijn enkele voor-en-na foto's van hoe je wenkbrauwen eruit kunnen zien met een beetje hulp van extensions.

images
3d-wenkbrauw-voor-na-1589289318
5ae327ffb336e93e4381534bf2809527-300x300
eyebrow-extension
Eyebrow-Extension-Course

Wenkbrauwextensions Prijzen


Wenkbrauwextensions - Nieuwe set     1 hr 45 mins       €80


  Wenkbrauwextensions  – Opvullen  

   Binnen 2 weken   1 hr                       €45

   Binnen 3 weken   1 hr 30 mins       €55